Thursday, November 13, 2014

Sugar Syrup - Zuckersirup - شراب السكر



Ingredients:



1 Cup Sugar
1 Cup Water
Vanilla
1 Teaspoon Lemon Juice

Preparation:

In a medium saucepan,combine Sugar & water , bring to boil , keep stirring till Sugar has completely dissolved. Add the Vanilla & Lemon & leave cooking for 3 minutes than leave to cool.

If you want a light Syrup , Don't add Lemon & remove away for heat after Sugar dissolves.
If you want a thick Syrup , Add Lemon & keep boling for nearly 5 minutes then turn off the heat & leave to cool.



Zuckersirup

Zutaten:

1 Tasse Zucker
1 Tasse Wasser
Vanillezucker
1 TL Zitronensaft

Zubereitung:

Wasser & Zucker zum kochen bringen bis Zucker gelöst ist. Vanillezucker & Zitronensaft dazugeben , ca. 3 minuten kochen Dann abkühlen lassen.
Für leichten Sirup : Zitronensaft nicht hinzufügen & nicht kochen.
Für dicken Sirup : Zitronensaft hizufügen & ca. mehr 5 minuten kochen lassen , Dann ca. 1 Stunde abkühlen.


شراب السكر ، القطر ،الشربات 

المكونات : ١  كوب سكر ، ١ كوب ماء ، فانيليا ، ١ ملعقة صغيرة عصير ليمون 

  الطريقة ،  على النار ضيفي الماء والسكر حتى يذوب السكر ، ثم ضيفي الفانيليا والليمون 

للحصول على شراب خفيف ، لا تضيفي الليمون وارفعيه من النار بعد الغليان و اتركيه يبرد 
للحصول على شراب ثقيل ، ضيفي الليمون و اتركيه يغلي حوالي ٥ دقائق ثم اتركيه يبرد حوالي ساعة