Sunday, September 1, 2013

Arugula Salad with Avocado. Rucolasalat mit Avocado. سلطة الجرجير بلأفوكادو


This is an easy & light Salad that I do like to eat as light dinner or as a snack between meals.

Ingredients: (for 4 )


100 gm Arugula
2 Avocados
200 gm Cherry Tomatoes
2 Tablespoons chopped Walnuts

The dressing:

2 Tablespoons Lemon juice
2 Tablespoons Vinegar
3 Tablespoons Olive Oil
Salt

Preparation:

Wash Tomatoes & cut them into halves
Wash Arugula.
Peel Avocado & Cut it.
In a big Bowl add all ingredients & mix Salad dressing ingredients & pour it over the Salad.
Serve by adding some chopped Walnuts on top of your dish.


Rucolasalat mit Avocado

Zutaten : (4 personen)

100 g Rucola
200 gm Kirchtomaten
2 Avocados
2 EL Walnüsse grob gehackt

Dressing:

2 EL Zitronen saft
2 EL Essig
3 EL Olivenöl
Salz

Zubereitung:

Kirchtomaten waschen & halbieren
Avocados schälen & in scheiben scneiden.
Rucola Waschen.
Dressing zutaten gut mischen
Tomaten, Rucola, Avocado & Walnüsse auf Tellern anrichten & mit dressing beträufenln.


 سلطة الجرجير بلأفوكادو  

المكونات : جرجير / طماطم شري / أفوكادو / عين جمل / الدرسنغ (صوص السلطة ) : ٢ ملعقة ليمون / ٢ ملعقة خل / 3 ملعقة زيت زيتون / ملح 

الطريقة : تغسل الخضروات و تقطع ، ترص في طبق التقديم وتخلط مكونات الدرسنغ وتصب فوق السلطة ثم ننثر عين الجمل على 
الطبق