Tuesday, May 7, 2013

Spaghetti-Turkey Nests. Spaghetti-Puten Nester. أعشاش المكرونة الاسباجتي مع الديك الرومي




This is a very nice & easy dish that is ideal for guests. It's very easy & you can come up with so many ideas out of this recipe according to what you have in the house, you can also make a vegetarian version without using Turkey & by adding more vegetables. Here's this easy recipe.

Ingredients: ( 6 servings)





400 gm Spaghetti (cooked in salted water & drained)
400 gm Turkey breast Fillet
4 eggs
200 ml whipping cream
100 ml Milk
3 Table spoons Olives (Black or green)
3Table spoons Chopped dried Tomatoes
2 Table spoons Oil
2 Table spoons Parmesan Cheese
fresh Basil to garnish
Salt & Pepper
A 12 muffin or cupcake Form
Oil for the Muffin form


Preparation:

1-Wash the Turkey Fillet & cut into small cubes (so as not to take long cooking time) 
2-In a Skillet over medium-high heat add the Oil & the Turkey cubes & keep stirring till it's completely fried & cooked from all sides (10-12 minutes)
3-Add the Dried Tomatoes, Olives, & Spaghetti & stirr very well & season the whole mixture with Salt & Pepper.
4- Divide the Spaghetti-Turkey mixture in the -brushed with Oil-  muffin form evenly
5-Mix eggs, cream , Milk ,Salt & Pepper with an egg whisk.
6-Pour the Eggs-cream mixture evenly over the 12 Spaghetti nests & sprinkle some grated Parmesan Cheese on top & enter a preheated oven (200°C) for 15 minutes.

You can serve with your favourite Pasta Tomato Sauce.
Garnish with Basil & some grated Parmesan
My Tip:
You can make your own creation out of this basic recipe, you can add vegetables to the Spaghetti (pepper, Green beans , Corn ,Carrots...etc.) Or you can also add some minced meat of chicken to it.




Spaghetti-Puten Nester

Zutaten: (6 portionen)


400 g Spaghetti (gekocht in Salzwasser und abgetropft)

400 g Putenbrust Fillet

4 Eier

200 ml Schlagsahne

100 ml Milch

3 Esslöffel Oliven (schwarz oder grün)

3  EssLöffel gehackte getrocknete Tomaten

2 EL Öl

2 Esslöffel Parmesan

frischem Basilikum zum Garnieren

Salz & Pfeffer

Muffinform (12)

Öl für die Muffinform



Zubereitung:

1- Putenbrust fillet waschen & im kleine würfel schneiden.

2- In einer Pfanne Mit Öl bei mittlerer Hitze die PutenWürfel geben & rühren ,bis die gebraten & gekocht sind.

3- Spaghetti, getrokente Tomaten & Oliven hinzufügen & mit Salz & Pfefer schmecken & alles gut mischen.

4- Die Muffinform mit Öl bursten & Die Spaghetti mischung gleichmäßig in die 12 Muffinforms verteilen.

5- Eier,Sahne,Milch, Salz & Pfeffer mit einem Schnebesen glattrühren.

6- Gießen die Eier-Sahne-Mischung gleichmäßig über die 12 Spaghetti Nester & streuen etwas mit geriebenen Parmesan.

7- Im vorgeheizete Backofen auf 200°C für ca. 15 minuen backen.



*Sie können mit Ihrem Lieblings-Pasta Tomatensauce servieren.
*Garnieren Sie mit Basil & geriebenem Parmesan




أعشاش المكرونة الاسباجتي مع الديك الرومي 

هذه وصفة سهلا ولذيذة وجميلة في العزومات وعند قدوم الضيوف ، من الممكن إستخدام الفراخ بدلاً من الديك عرومي أو إستخدم السلامي أو اللحم أو من الممكن أن تكون بطريقة نباتية بالخضروات فقط 

المكونات : ٤٠٠ جم مكرونة سباغتي مسلوقة / ٤٠٠ جم ديك رومي (أو بواقي ديك رومي مطبوخ ) /  4 بيضات / ٢٠٠ مل كريمة لباني / ١٠٠ مل لبن / 3 ملاعق كبيرة زيتون أخضر أو أسود / 3 ملاعق كبيرة طماطم مجففة و مقطعة / ٢ ملعقة كبيرة جبة بارميزان مبشورة  / ٢ ملعقة كبيرة زيت / صينية الكبكيك (١٢ كب كيك ) /زيت لدهن الصنية 

الطريقة : يغسل الديك الرومي ويقطع قطع صغيرة وتسخن طاسة على النار ونضع الزيت ثم نضع قطاع الديك الرومي ونقلب حتى تمام النضج على كل جانب (حوالي ١٢ دقيقة 
نضع المكرونة والزيتون والطماطم ونقلب الخليط معا ونضيف الملح والفلفل حسب الرغبة ثم نقسم الخليط على صينية الكب كيك المدهونة بالزيت 
نخلط البيض مع الكريمة واللبن ثم بعض الملح والفلفل جيداً ثم نسقي المكرونة بخليط البيض واللبن ونقسم الخليط على ال-١٢ عش  
نرش الجبنة البارميزان على وجه المكرونة وندخل الصنية في فرن مسخن مسبقاً على ٢٠٠ درجة حوالي ١٥ دقيقة حتى يحمر الوجه 
تقدم مع صوص الطماطم 

No comments:

Post a Comment