Sunday, May 26, 2013

Avocado Brownies. براونيز الأفوكادو


This is somehow a lighter version of the ordinary Brownies recipes yet it's delicious & moist!
My kids loved it too with a scoop of Vanilla Ice cream.

Ingredients:


200 gm Dark Chocolate
3 Tablespoons Oil
2 Large Eggs
1 packet of Vanilla
A pinch of Salt
3/4 cup Sugar
3/4 cup Flour
1 Tablespoon Dark Cocoa
2 Ripe Avocados

Preparation:

Preheat the oven to 180°C.
Prepare you 20 X 20 cm baking pan by covering it with parchment paper.
Melt Chocolate with Oil over medium heat while stirring & leave it to cool a bit.
Peel the avocados & puree them with a fork (or in a food mixer )
In a big Bowl mix Eggs, Vanilla, Salt & Sugar with an electrical mixer.
Add the pureed Avocados & keep mixing.
Add the melted Chocolate with Oil & mix well.
Finally add the Flour & Cocoa & mix till well incorporated .
Add the batter in your prepared baking pan & enter the oven for 25 minutes.



Avocado Brownies

Zutaten:

200 g dunkle Schoko
3 EL Öl
2 große Eier
1 Päckchen Vanillezucker
Eine Prise Salz
3/4 Tasse Zucker
3/4 Tasse Mehl
1 Esslöffel dunklen Kakao
2 reife Avocados

Zubereitung:

Den ofen auf 180°C vorheizen.
Eines kleine Kuchenblech ( 20 x 20 cm ) mit Backpapier auslegen.
Avocado vom Kern befreien , das Frucktfleich aus der Schale heben , in eine Schüssel geben & mit einer Gabel pürieren.
Die Schokolade mit Öl auf mittlere hitze auf dem Herd schmelzen & kurz abkühlen lassen.
Mit einem elekrische Handrührgerät , Eier, Vanillezucker, Salz , Avocado & Zucker gut rühren.
Die Schokolade geben & weiter rühren.
Mehl & Kakao hinzufügen & glatt rühren.
Den Teig im Backblech streichen & im backofen ca. 25 minuten backen.


براونيز الأفوكادو  

المكونات : ٢٠٠ جم شوكولاتة خام / ٣ ملاعق كبيرة زيت / ٢ بيضة كبيرة / فانيليا / ذرة ملح / ٣/٤ كوب سكر / ٣/٤ كوب دقيق / ١ ملعقة كبيرة كاكاو خام / ٢ ثمرة أفوكادو

الطريقة : سخني الفرن مسبقاً على ١٨٠ درجة ، وحضري صنيه الخبز المربعة عن طريق فرشها بورق زبدة
سيحي الشكولاتة مع الزيت على حرارة متوسطة مع التقليب المستمر، ثم اتركيها لتبرد
إقسمي ثمرة الأفوكادو إلى نصفين وانزعي البذرة وبمعلقة كبيرة افصلي لب (قلب) الأفوكادو عن القشرة واهرسيها جيداً بشوكة   
بالمضرب الكهربائي اضربي البيض والسكر والفانيليا والملح و الأفوكادو  جيداً  ثم ضيفي الشكولاتة السايحة واضربي بالمضرب ثم 
أخيراً ضيفي الدقيق والكاكاو المنخول ثم داعي الخليط في الصنية المحضرة وادخليها الفرن حوالي ٢٥ دقيقة