Thursday, February 14, 2013

Minestrone Soup. Minestrone Suppe. شوربة المنسترون


Minestrone Soup is an Italian thick soup made of green & kidney beans, Carrots, Tomatoes & Pasta. It's delicious & considered as a whole meal . I made it for lunch & we enjoyed it with the Italian Ciabatta bread & it was a delicious meal that my kids also loved! (lucky me :) )

Ingredients: (4-6 persons)





2 Tablespoons olive oil
1 chopped onion
2 carrots, cut into cubes
100 gm green beans, cut into pieces
1 stalk of celery, cut into small pieces
2 large tomatoes, cut into cubes
1 cup small pasta
1 liter of vegetable stock
1 can (400g) kidney beans (drained )
Salt & Pepper & Thyme
Fresh chopped parsley for garnish

Preparation:

In a skillet over medium heat add olive oil & onion & fry onions till soft & golden.
add the green beans, Carrots ,Celery, Tomatoes  & Stock, wait till it boils & leave it to simmer for 10 minutes.
Add the Pasta then leave to simmer for 5 more minutes then add the kidneybeans & cook for another 5 minutes.
Add Salt, Pepper & Thyme according to taste.
You may also add more stock or water according to your taste.
Serve with bread & garnish with freshly chopped Parsley.




Minestrone Suppe

Das ist ein Italienische, leckere & gesunde Suppe.
Zutaten:

Für 4-6 personen

2 EL Olivenöl
1 gehackter Zwiebel
2 Möhren in würfel geschnitten
100 g Grune Bohnen ,in keline stücke geschnitten
1 Selleriestange ,in klein stücke geschnitten
2 große Tomaten ,in würfel geschnitten
1 Tasse kleine Pasta
1 Liter Gemüsebrühe
1 Dose (400g) Kidneybohnen (abgeschüttet)
Salz & Pfeffer & Thymian 
Frische gehackte Petersilie zum garnieren

Zubereitung:

Öl & die gehackte Zwiebel in einen Topf auf dem Herd geben & bei mittlerer Hitze unter Rühren glasig anbraten.
Brühe, Möhren, Grune bohnen,Sellerie & tomaten geben & ca. 10 minuten bei mittlere Hitze kochen.
Die Pasta geben & noch 5 minuten kochen dann Kidneybohnen hinzufügen & ca.noch 5 minuten kochen.
Mit Salz,Pfeffer & Thymian abscmecken & Mit Petersilie garnieren.

Mit brot servieren.





شوربة المنسترون


هذه شوربة إيطالية صحية ولذيذة تقدم مع الخبز كطبق رئيسي أو كطبق جانب

المكونات : ٢ ملعقة كبيرة زيت زيتون / ١ بصلة كبيرة مفرومة ناعم / ٢ جزرة مقاطعة مكعبات / حوالي ١٠٠ جم فاصوليا خضراء مقطعة صغير / ١ لتر شوربة خضار أو فراخ / كرفس مقطع مكعبات / علبة فاصوليا حمراء  مسلوقة جاهزة ومصفاه / ١ كوب مكرونة صغيرة / ملح وفلفل وزعتر / بقدونس للتقديم

الطريقة : في حلة على النار ضيفي زيت الزيتون والبصلة وحمريها حتى تصبح ذهبية  ثم ضيفي الجزر والفاصوليا الخضراء والكرفس والمرقة ثم انتظري حتى الغليان ثم اتركيها على نار هادئة ١٠ دقائق
ثم ضيفي المكرونة لمدة ٥ دقائق ثم ضيفي الفاصوليا الحمراء لمدة ٥ دقائق أخرى وارفعي من النار. أضيفي البهارات حسب الطعم ثم
قديميها مع الخبز وزييني بالبقدونس


.