Wednesday, January 23, 2013

Surprise Cookies. Überrachungs Kekse . كوكيز الشكولاتة والمارشملو



I was searching for a nice Cookies with Marshmallows & I found this easy & delicious recipe in Martha Stewart's web page http://www.marthastewart.com/356831/surprise-cookies , I just made some minor changes to the original recipe according to what I had at home, The kids love them & they are almost over!! Really delicious & worth trying!

Ingredients: (makes 24 Cookies)


The Cookies:

1 cup flour
1/4 cup corn Starch
1/2 cup Cocoa
1/2 Teaspoon Baking powder
100 gm soft butter
1 Egg
1 Packet of Vanilla
A pinch of Salt
1 Cup Sugar
3 Tablespoons Milk
12 Marshmallows cut horizontally (you will have 24 pieces)

The Chocolate Frosting:

200 gm Semisweet Chocolate
100 ml Milk


Directions:

Preheat the oven to 180°C.
Mix all cookies ingredients (without Marshmallow) with am electric mixer & drop them over a baking sheet with 2 spoons.
Bake for 10-12 minutes till firm.
Remove the tray from the oven & add a piece of Marshmallow (cut-side) down &  press it with your hand & bake for another 2 minutes .
Remove from the baking sheet & let cool for 10-15 minutes .
Chocolate frosting:
on low heat, heat the chocolate & milk while stirring till the chocolate melts.

Put the cooled Cookies over a wire rack & spread 1 teaspoon of frosting over it & let it cool.

Place your cookie dough over a baking sheet
Kekse teig auf bakpapier auslegen
ضعي عجينة الكوكيز فوق ورق الزبدة  

Cut Marshmallow horizontaly.
Marshmallow in 2 scheiben halbieren
قطعي المارشملو قطع أفقي 

After 12 minutes baking put a piece of Marshmallow  & lightely press.
Marshmallowscheibe auf jeden  keks legen.
بعد خبز الكوكيز ضعي قطعة مارشملو فوق كل كوكي واضغطي برفق عليها

Spread 1 Teaspoon of Chocolate frosting over the cooled Cookies.
Mit einem 1 TL Schokoglaßur verteilen.
ضعي ملعقة من صوص الشكولاتة على كل كوكي 


Überrachungs Kekse

Zutaten: (für 24 Kekse)


Die Kekse:

1 Tasse Mehl
1/4 Tasse stärke
1/2 Tasse Kakao
1/2 TL Backpulver
100 g weiche Butter
1 Ei
1 Päckchen Vanillezucker
Eine Prise Salz
1 Tasse Zucker
3 Esslöffel Milch
12 Marshmallows halbierte (horizontale ) (Sie 24 Stücke haben)

Die Shoko-Glasur:
200 g Vollmilchshokolade
100 ml Milch

Zubereitung:

Backofen auf 180°C vorheizen.
Alle zutaten (außer Marshmallow) mit den knethacken des handrühgeräts zu einem glatten teig verkneten.
Aus dem Teig 24 kugeln formen & auf  backpapier legen.
Im backofen ca. 10-12 backen.
Marshmallow scheibe auf jeden Keks legen & weiter 3 minuten backen
Die kekse abkühlen lassen (15 minuten) dann mit 1 TL Shokoglasur verteilen.

Shoko-glasur: Milch aufkochen & Schokolade darin auflösen.



كوكيز الشكولاتة بالمارشملو 

المكونات :
 للكوكيز : ١ كوب دقيق / ١/٤ كوب نشا / ١/٢ كوب كاكاو / ١/٢ ملعقة بكنغ بودر / ١ كوب سكر / ١ بيضة / فانيليا / ذرة ملح / ٣ ملاعق كبيرة لبن / ١٢ قطعة مرشملو مقاطعة أفقيا
صوص الشكولاتة : ٢٠٠ جم شوكولاتة خام أو باللبن / ١٠٠ مل لبن  

الطريقة : سخني الفرن على ١٨٠ درجة 
اخلطي جميع مكونات الكوكيز (بدون المارشملو) ثم ضعيها بملعقتين على ورق زبدة في صنيه الفرن 
اخبزي الكوكيز حوالي ١٢ دقيقة فالفرن ثم إخرجيه من الفرن و ضعي قطعة مرشملو (الجزء المقطوع يواجه الكوكيز ) ثم كملي الخبز حوالي ٣ دقائق أخرى
اخرجي الكوكيز من الفرن وبرديه حوالي ١٥ دقيقة ثم غطيها بصوص الشكولاتة وقدميها 
صوص الشكولاتة : سخني اللبن مع الشكولاتة مع التقليب حتى يمتزج الخليط ثم ضعيها فوق الكوكيز