Friday, November 30, 2012

Blueberry Muffins. Blaubeere Muffins. مافنز التوت الأزرق



Ingredients: (for 12)


2 cups flour (300 gm)
1 Teaspoon Baking powder
2 eggs
1 packet of Vanilla
A pinch of salt
1/3 cup Milk
3/4 cup Sugar
100 gm soft Butter
150 gm Bluberries

Preparation:

Preheat the Oven to 180 °C.
With an electrical mixer, beat sugar & Butter till creamy.
Add Eggs, Vanilla, & Salt & keep beating, then add milk & beat.
Add the dry ingredients & mix well till all is blended together.
Finally add the Blueberries & mix with a spoon.
Divide the batter evenly into 12 Muffin forms.
Enter the preheated oven for 20 minutes.

Frost with Blueberry Sauce: Recipe: http://drolacooks.blogspot.de/2012/09/strawberry-sauce.html


 Blaubeere Muffins 


Zutaten (Für 12)

2 Tassen Mehl (ca. 300 g)
1 Teelöffel Backpulver
2 Eier
1 Päckchen Vanillezucker
Eine priese Salz
3/4 Tasse Zucker
1/3Tasse Milch
100 g Weiche Butter

Zubereitung:

Backofen auf 180°C vorheizen.
Mit den Schneebesen des Handrührgeräts Eier,Vanillezucker,Milch,Zucker, & Butter verrühren.
Die trockene Zutaten geben & verrühren.
Blaubeeren geben & mit einem Löffel glattrühren.
Muffinform mit papierformen auslegen & mit der mischung füllen.
Im Backofen geben & für ca. 20 minuten backen.

Mit Blaubeere Soße gießen. Rezept hier : http://drolacooks.blogspot.de/2012/09/strawberry-sauce.html




مافنز التوت الأزرق 

المكونات : 2 كوب دقيق (300 جم)  / 1 ملعقة صغيرة بكنغ بودر /100 جم زبدة // 2 بيضة / 1 بكت فانيليا / 3/4 كوب سكر / 1/3 كوب لبن / ذرة ملح / 150 جم توت أزرق (من الممكن إستخدام الفراولة )

الطريقة : يسخن الفرن على 180 درجة ماوية .
بالمضرب الكهربائي اضربي الزبدة والسكر والبيض والفانيليا حتى تصبح مثل الكريمة 
أضيفي المكونات الجافة ثم أكملي الضرب حتى يمتزجو تماماً
أضيفي التوت الأزرق ثم اخلطي بملعقة  ثم قسمي  الخليط في صينية المفنز
إدخلي الصنية في فرن مسخن حوالي 20 دقيقة .


  غطي المافنز بصوص التوت الزرق. الوصفة هنا