Wednesday, October 31, 2012

Peanut butter Brownies. Erdnussbutter Brownies. براونيز زبدة الفول السوداني



If you are a peanut butter lover (like me) then you should give this wonderfully tasting Brownies a try! It's easy & delicious!

Ingredients:


150 gm dark chocolate
75 gm Butter
3 eggs
1 Packet Vanilla
3/4 cup sugar
A pinch of Salt
3 Tablespoons Flour
1 Tablespoon Cocoa
1/4 Teaspoon Baking powder
200 gm Peanut butter
3 Tablespoons milk

Preparation:

Preheat the oven to 200°C
Melt Butter & chocolate together over a water bath & leave to cool a bit.
With an electrical hand mixer, beat eggs,Vanilla, sugar ,milk & peanut butter.
Add the cooled melted butter-Chocolate mixture & mix.
Finally add the dry ingredients & mix well.
Put in a 20cmX20cm rectangular form with parchment paper.
Enter the oven for around 25 minutes.
Frost your Brownies with some peanut butter & enjoy with a cup of Coffee or Tea!

 المكونات: 150 جم شوكولاتة خام / 75 جم زبدة / 3 ملاعق كبيرة دقيق / ملعقة كبيرة كاكاو خام / 1/4 ملعقة صغيرة بكنج بودر / 3 بيض / 1 فانيلة / ذرة ملح / 3/4 كوب سكر / 200 جم زبدة فول سوداني / 3 ملاعق لبن

الطريقة : نذيب الزبدة مع الشوكولاتة على حمام مائي ونتركها لتبرد.
نخلط بالمضرب الكهربائي البيض والسكر واللبن والفانيلا واللبن وزبدة الفول السوداني. ثم نضيف خليط الشكولاتة والزبدة ونضرب جيداً. أخيراً نضيف المكونات الجافة ونخلة جيداً.
نضيف الخليط لصنية مربعة بها ورق زبدة وندخلها فرن مسخن مسبقاً على 200° درجة حوالي 25 دقيقة. نتركها تبرد ثم نقطعها
مربعات ونغطيها بزبدة الفول السوداني وتقدم.




Erdnussbutter Brownies

Wer gerne Erdnussbutter isst, der muss unbedingt dieses Rezept ausprobieren!

Zutaten:

150 Zarbitter Schokolade
75 g Butter
3 Eier
1 Päckchen Vanillezucker
ein priese Salz
3/4 Tasse Zucker
3 EL Mehl
1 EL Kakao
1/4 TL Backpulver
3 EL Milch
200 g Erdnussbutter 

Zubereitung:

Backofen auf 200°C vorheizen.
Schokolade & Butter im wasserbad schmelzen & abkühlen lassen.
Mit den Schneebesen des handrühergeräts, Eier, Vanille, Salz,Milch,Zucker & Erdnussbutter verrühren.
Geschmolzene Butter & Schokolade zugeben & verrühren.
Die trockene zutaten zugebeen & alles glattrühren.
Teig in eine 20x20cm Form füllen & im Backofen ca. 25 minuten backen.