Sunday, October 14, 2012

Caprese Pan. Caprese Pfanne.


This delicious breakfast recipe is a version of the famous Italian Caprese Salad that is made of Tomatoes, Mozzarella & Basil, here I added only Eggs & milk & it was a delicious Breakfast.

Ingredients: (for 4 persons)

4 eggs
300 ml milk
2 Tomatoes cut in slices
2 Mozzarella balls (each is 125 gm)
A bunch of freshly chopped Basil
1 Tablespoon Olive Oil
Salt & Pepper

Preparation:
Put Olive Oil in a pan & over it a layer of sliced Mozzarella.
put another layer of sliced Tomatoes.
Sprinkle the chopped Basil on top.
Mix Eggs, Milk, Salt & Pepper & pour over the other ingredients.
On medium heat, cook for around 10 minutes.

Slice Mozzarella
*Mozzarella (& Tomaten) in Scheiben schneiden

Put Mozzarella slices then Tomatoes then Basil in a Pan.
*In einer gefettete Pfanne ,Mozzarella, Tomaten & Basilikum schichten.

Put the eggs,milk mixture.
*Mit Eier & Milch gießen

After 10 minutes on medium heat
*Auf mittlere Hitze für 10 minuten kochen.

Zutaten:

(für 4 personnen)
4 Eier
300 ml Milch
2 Tomaten
2 Mozzarella kugeln (je. 125 g)
Basil (gehacket)
Salz & Pfeffer
1EL Oliven Öl

Zubereitun: Im Fotos.
(Rezept von http://www.daskochrezept.de/rezepte/caprese-pfanne_114334.html )




    • المقادير
      ٤ بيضات

      ٣٠٠ مل حليب
      ٢ طماطم شرايح
      ٢ كرة جبنة موتزاريلا (١٢٥ جم للواحدة) 
      حزمة ريحان طازج مقطع
      ملعقة كبيرة زيت زيتون
      ملح وفلفل

      الطريقة

      يوضع زيت الزيتون في طاسة وفوقه طبقة من شرايح الموتزاريلا ثم طبقة من شرايح الطماطم.
      ينثر الريحان المقطع فوقهم.
      يخلط البيض، الحليب، ملح و فلفل و يوضع فوق باقي المكونات ويطهي علي نار متوسطة لمدة ١٠ دقايق.